ماهی قزل آلا

تبدیل واحد:
کالری: 1.48
چربی 0.06 گرم

پروتئین 0.2 گرم

کربوهیدرات گرم

قزل آلا یکی از منابع خوب آهن است و آهن در خون سازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکروب ها نقش مهمی دارد. آهن موجود در قزل آلا به گونه ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می رسد. علاوه بر آن، جذب آهن منابع گیاهی را هم افزایش می دهد بنابراین نقش مهمی در پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد .متاسفانه یکی از عادت های غلط غذایی ما ایرانی ها سرخ کردن ماهی می باشد. بهترین شیوه طبخ قزل آلا قرار دادن آن در فر یا کبابی کردن آن است.

مصلح‌های خوراکی:

زنجبیل تازه

آویشن

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404