ماهی جش با نام انگلیسی Indian threadfish و نام بومی مقوا و مقوای گوژپشت شناخته می شود. این ماهی در آب های مناطق گرمسیری اقیانوس های هند و آرام، دریای سرخ و خلیج فارس پراکنش دارد. از ماهیان کوچکتر تغذیه می کند. این ماهی مانند بسیاری از ماهی های دیگر منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا است و پروتئین برای رشد و ترمیم عضلات ضروری است.همچنین حاوی مواد معدنی ضروری و ویتامین ها مانند ویتامین دی ،B12 ، فسفر، منیزیم و پتاسیم است که برای سلامت استخوان، عملکرد ماهیچه ها و سلامت عمومی بدن مهم هستند.سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند EPA (ایکوزاپنتانوئیک اسید) و DHA (اسید دوکوزاهگزانوئیک) است. این اسیدهای چرب برای سلامت قلب، عملکرد مغز و کاهش التهاب مفید هستند.ماهی جش یا مقوا برای کسانی که با تیغ ماهی مشکل دارند انتخاب خوبی است ، چرا که این ماهی بدون تیغ است و تنها یک استخوان درشت در میانه آن وجود دارد که براحتی قابل جدا شدن است.
ماهی جش سفید
تبدیل واحد:
کالری:
1.42
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.27
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید