پشمک

تبدیل واحد:
کالری: 3.72
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات 0.98 گرم

پشمک با عبور جریان هوای گرم و مرطوب از روی شکر درست می‌شود. هنگامی که هوای گرم به شکر برخورد می‌کند آن را به صورت نیمه جامد درمی‌آورد.

نوعی از پشمک‌ها فقط از شکر تولید می‌شوند. طعم این گونه از پشمک با طعم شکر، فرق چندانی ندارد. پشمک‌هایی که برای مصرف بلافاصله پس از تولید ساخته می‌شوند بیش‌تر از این گونه‌اند. در نوع دیگر، به شکر مواد دیگری مانند کاکائو، قهوه، زعفران، هل و یا رنگ‌های خوراکی اضافه می گردد. برای تولید پشمک‌های بسته‌بندی شده، بیش‌تر از این روش استفاده می‌شود.

پشمک ایرانی را می توان یک نوع شیرنی کامل با ترکیبات منحصر به فرد نظیر آرد، وانیل، زعفران، هل و غیره به شمار آورد. پشمک سنتی ایرانی از چگالی بیشتری برخوردار بوده و سنگین تر است.

درست است که پشمک یک خوراکی لذیذ محسوب می شود اما مضراتی هم دارد، پشمک مواد قندی بسیار زیادی دارد که مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت مضر می باشد،استفاده زیاد از پشمک برای کودکان نیز مضراتی را به همراه دارد از جمله پوسیدگی و خرابی دندان ها.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404