پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل میشود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد.پای بسیاری از میوهها شبیه به هم هستند و تفاوت تنها در میوه های مورد استفاده در داخل آن است. پای سیب یکی از انواع پایهای میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یکپارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.
پای سیب
تبدیل واحد:
کالری:
2
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.03
گرم
کربوهیدرات
0.47
گرم
دیدگاهتان را بنویسید