کله پاچه یکی از غذاهای بسیار سنگین است که شامل بناگوش، زبان، مغز، چشم و پاچه می باشد و پروتئین و چربی بالایی دارد. قسمت هایی از کله پاچه مفید و قسمت هایی از آن بسیار مضر هستند و به هیچ عنوان خوردن آنها توصیه نمی شود.از نظر تغذیهای، بهترین قسمت پاچه است که چربی کمی دارد و بدترین بخش مغز است که سرشار از کلسترول است.افراد سالم، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند. بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود زیرا که مصرف آن در وعده شام می تواند، موجب بی خوابی و ناراحتی های معده شود.بیماران قلبی و دیابتی حتیالامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
پاچه پخته
تبدیل واحد:
کالری:
2.58
چربی
0.17
گرم
پروتئین
0.26
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید