پاستا غذایی ایتالیاییه که به روش های مختلف و به شکل های متنوع درست میشه. سس هایی که برای روی پاستا ریخته میشه هم بسیار متنوعه. این غذای خوشمزه رو هم با گوشت و مرغ و میگو میشه خورد و هم با سبزیجات. بعضی ها پاستا رو به شکل رشته ای (فتوچینی) می پسندن و بعضی ها به شکل فرمی. یکی از محبوب ترین انواع پاستا، پاستا پنه است که معمولا با سس پستو و یا سس آلفردو سرو میشود . اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن ۲۰ در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامهای به این غذا میدهد.
پاستا پنه آلفردو
تبدیل واحد:
کالری:
2
چربی
0.15
گرم
پروتئین
0.05
گرم
کربوهیدرات
0.23
گرم
دیدگاهتان را بنویسید