فتوچینی (به معنای روبانهای کوچک) نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقهمند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخممرغ درست کرده و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ صرف میکنند. فتوچینی با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در دنیا بهشمار میرود.
پاستا فتوچینی آلفردو
تبدیل واحد:
کالری:
2.74
چربی
0.19
گرم
پروتئین
0.11
گرم
کربوهیدرات
0.16
گرم
دیدگاهتان را بنویسید