والک پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای تهران و شمیرانات و همچنین مرسوم در کرمانشاه می باشد که هم با مرغ و هم با ماهی و گوشت طبخ می شود، والک در واقع نوعی سیر کوهی می باشد ولی نسبت به سیر طعم و مزه ملایم تر و شیرین تر دارد و برگ های آن پهن و براق است، اما این گیاه خوش طعم دارای خواص زیادی از جمله کاهش فشار خون، آنفلونزا، برونشیت و همچنین مفید برای تصفیه خون است.
والک پلو با مرغ
تبدیل واحد:
کالری:
2.3
چربی
0.06
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.23
گرم
دیدگاهتان را بنویسید