با خوردن هویج می توانید مقدار مواد مغذی توصیه شده روزانه از میوه ها و سبزیجات را بدست آورید هویج حاوی مقدارمواد مغذی مفید هستند، اما برخی از روش های آشپزی – مانند جوشیدن طولانی منجر به از دست رفتن مواد مغذی می شود بخارپز کردن هویج از دست رفتن مواد مغذی جلوگیری می کند و به شما این امکان را می دهد که از بافت هویج پخته شده بدون قربانی کردن ارزش غذایی سبزیجات لذت ببرید.
هویج پخته
تبدیل واحد:
کالری:
0.35
چربی
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.08
گرم
دیدگاهتان را بنویسید