هویج زرد که با نام زردک یا هویج ایرانی نیز شناخته شده است، یکی از اعضای خانواده هویجها است با این تفاوت که این نوع نسبت به انواع دیگر شیرینتر بوده و طعمی بین مزه سیبزمینی و هویج دارد. می توان زردک را جایگزین هویج نارنجی برای پخت هویج پلو یا تهیه سالاد کرد.
هویج زرد دارای فیبر فراوان است که به کنترل کلسترول و قند خون کمک می کند. همچنین زردک با کاهش اشتها و افزایش مدت زمان سیری، موجب کاهش وزن می شود.
مصرف منظم این هویج کمک خوبی برای پیشگیری از ابتلا به زخم معده و دیگر اختلالات گوارشی است.







دیدگاهتان را بنویسید