هل پلو یکی از دیگر پلوهای سنتی ایرانی می باشد که با هل تهیه می شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد و عطر و بوی فوق العاده ای دارد اما هل یک گیاه سبز است که برای جنوب شرق آسیا می باشد و تاریخ استفاده از هل به ۴۰۰۰ سال می رسد و یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان به حساب می آید و بین ما ایرانی ها بسیار محبوب است و در انواع خورشت ها و دمنوش ها و پلو ها و شیرینی پزی از آن استفاده می کنیم.
هل پلو ( بدون گوشت )

                      تبدیل واحد:
                      
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                        کالری:
                        1.83
                      
                      
                          چربی
                          0.03
                         گرم
                        
                        
                          پروتئین
                          0.04
                          گرم
                        
                        
                          کربوهیدرات
                          0.3
                          گرم
                        
                      
              
              
              
              
              
              
              
              
              



دیدگاهتان را بنویسید