نودل یک غذایی اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر تهیه میشود. شناختهشدهترین نوع نودل، به شکل نوارهای نازک و بلند، شبیه به اسپاگتی است، اما نودل به شکلهای متنوع دیگری مانند موجی، لولهای، رشتهای و صدفی نیز برش میخورد. به طور معمول نودل را در آب جوش همراه با کمی نمک و روغن میپزند اما سرخ کردن نودل در تابه نیز نوعی روش دیگر برای طبخ است.بیش از همه بچه ها نودل را دوست دارند. والدینی که تمام وقت کار می کنند، اغلب نودل را برای رفع نیازهای بچه ها مناسب می دانند.برداشت عمومی در مورد نودل این است که آنها غذای سالمی هستند. این در حالی است که مضرات نودل خیلی بدتر از آن چیزی است که تصور می کنید. نودل ارزش غذایی خاصی ندارد و حاوی نمک بالایی است. بر خلاف باور عمومی که معتقدند افزودن سبزیجات به نودل می تواند ارزش غذایی آن را افزایش دهد، متخصصان بر این باورند که این کار به طرز معجزه آسایی نودل را به یک غذای سالم تبدیل نمی کند.
نودل خام
تبدیل واحد:
کالری:
3.85
چربی
0.04
گرم
پروتئین
0.14
گرم
کربوهیدرات
0.71
گرم
دیدگاهتان را بنویسید