نقل نوعی شیرینی را گویند که از شیره شکر و چیزهای نظیر دانههای معطر هل تخم گشنیز یا خلال بادام و مانند آن سازند. نقل در طول تاریخ از عملیات دراژه زنی هر نوع خشکبار با روکش شکر حاصل میشده است که این امر حدود ۲۵ سال پیش به کمک دستگاه های دراژه زنی از حالت دستی خارج شد. امروزه نقل باطعمهای متنوع (بهارنارنج، یاس، زعفران،…)، بدون مغز و یا با مغز انواع خشکبار نظیر گردو بادام درختی وبادام زمینی تولید میشود.
نقل کنجدی
تبدیل واحد:
کالری:
4.2
چربی
0.15
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.68
گرم
دیدگاهتان را بنویسید