نسکافه با شیر و شکر

تبدیل واحد:
کالری: 1
چربی 0.13 گرم

پروتئین 0.02 گرم

کربوهیدرات 0.72 گرم

نسکافه ماده ای است که از فرآوری قهوه حاصل می شود و از این رو خواص آن بسیار شبیه قهوه است. نسکافه در انواع دسر کارامل، ژله و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین نسکافه را می توان با شیر داغ و خامه مخلوط کرد و به عنوان یک نوشیدنی خوش طعم و گرم در فصل زمستان مورد استفاده قرار داد.

نسکافه باعث برطرف کردن خستگی عضلات، هوشیاری مغز و ایجاد آرامش می شود. البته کافئین موجود در نسکافه مانع جذب آهن می شود، بنابراین تا یک ساعت بعد از غذا از خوردن آن اجتناب کنید.

لازم است بدانید که مصرف بیش از اندازه ی نسکافه منجر به افزایش کلسترول خون، از بین رفتن مینای دندان، بی خوابی، رفلاکس معده، افزایش فشار خون و … می شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404