نرگسی اسفناج

تبدیل واحد:
کالری: 1.2
چربی 0.05 گرم

پروتئین 0.12 گرم

کربوهیدرات 0.07 گرم

نرگسی یکی از غذاها و یا پیش غذاهای سنتی ایران است. این غذا مخصوص شهرهای خراسان جنوبی و مازندران است که از این شهرها به سایر نقاط ایران معرفی شده است. در مازندران به این غذا بشته واش می گویند. نرگسی غذایی است که با اسفناج و تخم مرغ تهیه می شود و به دلیل ترکیب رنگ زرد و سفید و سبزی که در آن به وجود آمده، شبیه به گل نرگس می شود.این غذا شباهت بسیار زیادی به املت اسفناج دارد. نرگسی در واقع انواع دیگری نیز دارد که شامل نرگسی بادمجان، نرگسی باقلا و نرگسی لوبیا سبز می باشد.اسفناج جز آن دسته از سبزی هایی است که نام سبزی همه فن حریف را به آن نسبت داده اند. این سبزی آنقدر خاصیت دارد که شما برای هر چه فکرش را کنید مانند: سلامتی، زیبایی، اعضای داخلی بدن، لاغری و … مفید است.اسفناج برای زنان در دوران عادت ماهانه که در معرض فقر آهن هستند، بسیار مهم است و تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.

مصلح‌های خوراکی:

فلفل سیاه

پودر دارچین

آویشن

زیره سبز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404