نان گریسینی یک نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به شکل لوله ای و بلند تهیه می شود. که به حالت میله ای درست شده و همراه با سوپ سرو می شود. این نان ترد را معمولا با ادویه ها و سبزی های مختلف طعم دار می کنند. از سیر ، زیره ، ریحان ، جعفری ، کنجد ، نمک دریا درشت ، تخم کتان و رزماری میتوانید برای طعم دار کردن نان گریسینی استفاده کنید. این نان را به حالت کشیده و بلند مانند مداد باریک یا درشت فرم می دهند و به همراه پیش غذاها سرو میکنند .
نان گریسینی

تبدیل واحد:
کالری:
4.12
چربی
0.1
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.68
گرم





دیدگاهتان را بنویسید