کاکولی یک نوع نان محلی است که بهطور ویژه در استان چهارمحال و بختیاری پخته میشود. این نان از شیر، آرد، شیره انگور، خشخاش و خشکبار (گردو، کشمش، بادام) تشکیل شده و برای پخت بر روی این نان زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران و زیره زده میشود و در تنور پخت میشود. این نان در مناسبتهای مختلف در شهرها و نواحی مختلف استان چهارمحال و بختیاری پخته میشود که یکی از آنها برخی شبهای ماه رمضان است. همچنین این نان از سوغاتیهای این استان محسوب میشود.پخت نان کاکولی قدمتی دیرینه دارد. شکل ظاهری این نوع نان همچون نان جو قدیمی است، با این تفاوت که کاکولی، شیرینمزه میباشد و به آن خشکبارهایی مانند مغز گردو و بادام، شیر، شیره و گل رنگ اضافه میکنند. ماندگاری از مهمترین ویژگیهای این نان است؛ به گونهای که تا یک هفته دوام خواهد داشت.
نان کاکولی

تبدیل واحد:
کالری:
3.5
چربی
0.02
گرم
پروتئین
0.2
گرم
کربوهیدرات
0.63
گرم





دیدگاهتان را بنویسید