اگر سمبوسه اهوازی خورده و یا دیده باشید می توانید قیافه نان صمون را نیز مجسم کنید. دقیقاً عین سمبوسه اهوازی است با این تفاوت که وزن خمیر هر نان صمون حدود ۲۵۰ گرم است. وقتی چانه گیری شد آنرا درون تخته های مستطیلی شکل گذاشته تا استراحت ثانویه را آنجا بگذراند.تنور صمون پزی شبیه تنور بربری سنتی است. کافی است چانه های خمیر با پارو داخل تنور قرار گیرد بعد از حدود ۳ دقیقه آماده مصرف می شود.برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی می ریزند و آنرا به وزن های ۲۵۰ گرمی تبدیل می کنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانه ها را مقداری پهن می کنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.نان تولیدی اصولاً پوک و متخلخل و لانه زنبوری است و برخلاف نانهای ساندویچی تمام قسمتهای داخلی این نان خوردنی است.
نان صمون
تبدیل واحد:
کالری:
2.5
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.56
گرم
دیدگاهتان را بنویسید