میگو کبابی یک نوع غذای دریایی است که در آن علاوه بر حفظ ارزش غذایی میگو، بوی نامطبوع آن به کمک طعم دهنده هایی خاص از بین میرود و می تواند در فر، در ماهیتابه یا روی زغال طبخ شود. علیرغم توصیهی متخصصان تغذیه به مصرف هفتگی فراوردههای دریایی نظیر ماهی و میگو، برخی معتقدند که به دلیل کلسترول بالای میگو باید در خوردن آن جانب احتیاط را رعایت کرد. میگو سرشار از مواد معدنی و املاح مورد نیاز بدن به ویژه آهن و فسفر بوده و برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. به علاوه وجود ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربیهای غیر اشباع و نیاسین، آن را به یک مادهی با ارزش غذایی بالا تبدیل کرده که مصرف آن میتواند برای همهی گروههای سنی مناسب باشد.
میگو کبابی

تبدیل واحد:
کالری:
1.01
چربی
0.01
گرم
پروتئین
0.19
گرم
کربوهیدرات
گرم







دیدگاهتان را بنویسید