یکی از عادتهای خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه میکنند، مصرف هفتگی فرآوردههای دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوست. توصیه میشود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینهای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن میرساند و باعث افزایش وزن میشود که خود از عوامل بروز فشارخون است.از آنجا که میگو سرشار از امگا۳ است، مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی نیز جلوگیری کند.از مواد معدنیای که در میگو به میزان بسیار یافت میشود، سلنیوم است. از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، مصرف مداوم آن، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان خون را کاهش میدهد.
میگو خشک شده
تبدیل واحد:
کالری:
2.53
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.52
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید