یک نوع دسر یا شیرینی فرانسوی است که در بسیاری از شیرینیهای فرانسوی، سوئیسی، ایتالیایی و انگلیسی استفاده میشود. مرنگ تشکیل شده از سفیده تخممرغ زده شده و شکر است که معمولا یک عامل اسیدی مانند آبلیمو یا پودر کرم تارتار به آن اضافه میشود. مرنگ انواع گوناگونی دارد که در تهیه و تزئین انواع کیک و دسر کاربرد دارد. یکی معروفترین انواع مرنگ، مرنگ فرانسوی است که خود به عنوان شیرینی تهیه و استفاده میشود. مرنگ فرانسوی نسبت به مرنگهای دیگر همانند مرنگ ایتالیایی تردتر است.
مرنگ
تبدیل واحد:
کالری:
2.81
چربی
گرم
پروتئین
0.036
گرم
کربوهیدرات
0.68
گرم
دیدگاهتان را بنویسید