مرنگ

تبدیل واحد:
کالری: 2.81
چربی گرم

پروتئین 0.036 گرم

کربوهیدرات 0.68 گرم

یک نوع دسر یا شیرینی فرانسوی است که در بسیاری از شیرینی‌های فرانسوی، سوئیسی، ایتالیایی و انگلیسی استفاده می‌شود. مرنگ تشکیل شده از سفیده تخم‌مرغ زده شده و شکر است که معمولا یک عامل اسیدی مانند آبلیمو یا پودر کرم تارتار به آن اضافه می‌شود. مرنگ انواع گوناگونی دارد که در تهیه و تزئین انواع کیک و دسر کاربرد دارد. یکی معروف‌ترین انواع مرنگ، مرنگ فرانسوی است که خود به عنوان شیرینی تهیه و استفاده می‌شود. مرنگ فرانسوی نسبت به مرنگ‌های دیگر همانند مرنگ ایتالیایی تردتر است.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404