مربا یا لیچار، از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند.مربای آلبالو یکی از خوشمزه ترین و البته پرطرفدارترین انواع مرباست.آلبالو یکی از میوه های فصل تابستان است که هم تازه مصرف می شود و هم از آن در تهیه انواع دسرها، نوشیدنی، شیرینی ها و غذاها استفاده می کنند و غنی از ویتامین ها به خصوص ویتامین C، انواع آنتی اکسیدان، منیزیم، پتاسیم و مس است.
مربای آلبالو

تبدیل واحد:
کالری:
3.4
چربی
گرم
پروتئین
0.002
گرم
کربوهیدرات
0.84
گرم









دیدگاهتان را بنویسید