مخمر قارچ تک سلولی است و باید گفت این خانواده از قارچها با سایر گروههای قارچی، از جمله انواع خوراکی موجود در سوپرمارکتها که مردم با آنها آشنایی دارند، مرتبط هستند. در گذشته قبل از اینکه مخمر نانوایی به روش تجاری در دسترس باشد، بخشی از خمیرمایه نگهداری و به صورت تلقیح به خمیر تازه اضافه میشد. به طور معمول اسیدی شدن در خمیر نان صورت میگیرد، از این رو نام مخمر را در قدیم خمیر ترش نیز گذاشته بودند.
مخمر

تبدیل واحد:
کالری:
1.85
چربی
0.009
گرم
پروتئین
0.23
گرم
کربوهیدرات
0.2
گرم





دیدگاهتان را بنویسید