ماهی مالاتا

تبدیل واحد:
کالری: 2.98
چربی 0.2 گرم

پروتئین 0.15 گرم

کربوهیدرات 0.16 گرم

ماهی مالاتا، مالاته، مالابیج یا مالاتای ترش یک غذای محلی گیلانی است که معمولا آن را با برنج کته یا آبکش، اشپل ماهی، باقلای مازندرانی، ترب محلی و ماست سرو می‌کنند. خاستگاه این غذای دریایی به شهر‌های رامسر در مازندران و رودسر در گیلان یعنی حوزه شمال شرقی این استان برمی‌شود. مردم محلی در گذشته برای تهیه و طبخ این غذا فقط از ماهی سفید استفاده می‌کردند؛ اما در حال حاضر از انواع دیگر ماهی‌های درشت، مانند کپور دریایی، کپور نقره‌ای، سوف، آمور، کفال و سایر ماهیان پرورش گرمابی نیز برای تهیه این غذا استفاده می‌شود. ماهی مالاتا معمولا با ماهی سفید نر درست می‌شود؛ زیرا گیلانی‌ها معتقد هستند که ماهی سفید نر، لذیذ‌تر و خوشمزه‌تر از ماهی ماده است و گوشت سفت‌تری دارد.

مصلح‌های خوراکی:

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404