ماهی شیر از ماهی های مرغوب و درجه یک خلیج فارس و دریای عمان می باشد. ماهی شیر حاوی آهن بالایی است و باعث تنظیم گردش خون، تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس ها و میکروب ها می شود.این ماهی حاوی ویتامین B است که مصرف آن علاوه بر تقویت سیستم عصبی به جوانسازی پوست نیز کمک می کند.ماهی شیر سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که با تنظیم التهابات، ساختارهای سلولی را حمایت می کند و همچنین خطر ابتلا به بیماری های عروقی را کاهش می دهد.علاوه بر آن ماهی شیر، دارای پروتئین، فسفر، ویتامین B12 و سلنیوم می باشد.مصرف این ماهی دردهای زمان قاعدگی در زنان را کاهش می دهد. بنابراین اکثر زنانی که ماهی شیر مصرف می کنند کمتر دچار دردهای مفصلی و یا دردهای قاعدگی می شوند.
ماهی شیر
تبدیل واحد:
کالری:
1.39
چربی
0.06
گرم
پروتئین
0.19
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید