ماهی شوریده از ماهی های ممتاز جنوب است و تیغ کمی دارد که به راحتی از گوشت آن قابل جدا کردن می باشد. این ماهی دارای جایگاه و ارزش بالایی در بین مردم جنوب دارد و ترکیب آن با سیر و گشنیز تازه بی نظیر است.ماهی شوریده معمولا برای هر نوع غذائی که با ماهی پخت می شود از جمله قلیه ماهی، حواری ماهی و ماهی شکم پر مناسب است. ولی بهترین روش پخت آن سرخ کردن می باشد. اگر قصد داشتید ماهی شوریده را در فِر بصورت شکم پُر درست کنید، سر و دم ماهی را نزنید چون شکل و جلوه زیباتری دارد.گوشت ماهی شوریده پس از پخت بسیار نرم و لطیف است.نکته حائز اهمیت در مورد ماهی شوریده این است که این ماهی منبع بسیار خوبی از پروتئین می باشد. نسبت اسیدهای چرب امگا ۳ به امگا ۶ در ماهی شوریده بیان کننده غنی بودن گوشت این نوع ماهی از اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد، بنابراین ماهی شوریده می تواند به عنوان یک منبع غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد.
ماهی شوریده

تبدیل واحد:
کالری:
1
چربی
0.13
گرم
پروتئین
0.18
گرم
کربوهیدرات
0.08
گرم










دیدگاهتان را بنویسید