ماهی سنگسر یکی از معروف ترین ماهی دریا جنوب است که گوشت سفید و لخمی دارد ولی دارای پوست محکم و فلس های درشت و سفت است. برای پاک کردن ماهی سنگسر باید قدری حوصله به خرج داد.بهترین روش پخت و پز ماهی سنگسر خورشتی ( قلیه ) است ولی می توان از آن بصورت شکم پر، تنوری و کتلت هم استفاده کرد.این ماهی مانند سایر ماهی ها دارای گوشت نسبتا چرب است و سرشار از انواع ویتامین ها، پروتئین و امگا ۳ می باشد.
ماهی سنگسر
تبدیل واحد:
کالری:
1
چربی
0.07
گرم
پروتئین
0.23
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید