ماهی سنگسر

تبدیل واحد:
کالری: 1
چربی 0.07 گرم

پروتئین 0.23 گرم

کربوهیدرات گرم

ماهی سنگسر یکی از معروف ترین ماهی دریا جنوب است که گوشت سفید و لخمی دارد ولی دارای پوست محکم و فلس های درشت و سفت است. برای پاک کردن ماهی سنگسر باید قدری حوصله به خرج داد.بهترین روش پخت و پز ماهی سنگسر خورشتی ( قلیه ) است ولی می توان از آن بصورت شکم پر، تنوری و کتلت هم استفاده کرد.این ماهی مانند سایر ماهی ها دارای گوشت نسبتا چرب است و سرشار از انواع ویتامین ها، پروتئین و امگا ۳ می باشد.

مصلح‌های خوراکی:

آویشن

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404