ماهی حلوا دارای ارزش غذایی بالایی است و در جهان مشتریان فراوانی دارد.این ماهی از لحاظ طعم جزء ماهیان درجه یک به شمار می رود. گوشت این ماهی، لطیف و بی نهایت لذیذ است.برخی از خواص ماهی حلوا عبارت است از:تنظیم فعالیت های غده ی تیروئید،تقویت سیستم عصبی،تقویت بینایی و سلامت پوست و مو،تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر،حفظ سلامت قلب و عروق،کاهش التهابات و التیام آرتریت روماتوئید،کاهش افسردگی.
ماهی حلوا خام
تبدیل واحد:
کالری:
1.13
چربی
0.04
گرم
پروتئین
0.19
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید