رب پلو شیرازی

تبدیل واحد:
کالری: 2.85
چربی 0.08 گرم

پروتئین 0.12 گرم

کربوهیدرات 0.41 گرم

یکی دیگر از غذاهای محلی شیراز که معمولا برای وعده ناهار سرو می‌شود، رب پلو است. برنج، رب انار، گردو، کشمش، شکر و پیاز مواد تشکیل‌دهنده این غذای شیرازی به شمار می‌روند.شیرازی‌ها برای طبخ این غذا، کشمش، گردو و پیاز داغ را با هم ترکیب کرده و در یک ظرف دیگر روغن، رب انار و شکر را با هم مخلوط می‌کنند. مواد رب را پس از آبکش کردن برنج به آن اضافه کرده و پس از آن کشمش، گردو و پیاز داغ را در قسمت میانی برنج می‌ریزند.رب پلو بسیار خوشمزه است و در عین سادگی به دلیل وجود گردو، کشمش و رب انار بسیار مقوی است. این غذا برای گیاهخواران یک وعده غذایی عالی به شمار می‌رود، زیرا فاقد گوشت است. در کنار رب پلو، سبزی خوردن یا سالاد شیرازی صرف می‌شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404