ران مرغ

تبدیل واحد:
کالری: 1.77
چربی 0.08 گرم

پروتئین 0.24 گرم

کربوهیدرات گرم

از نظر تغذیه‌ای، ران مرغ به ‌دلیل داشتن چربی بیشتر، کمی نرم‌تر و خوشمزه‌تر است. به‌همین دلیل برخی افراد، تمایل بیشتری به مصرف این قسمت از گوشت مرغ دارند. میزان آهن و روی موجود در ران مرغ هم از سینه آن بیشتر است. با این حساب، ران‌مرغ را از نظر ارزش تغذیه‌ای در مواردی، بیشتر نزدیک به گوشت‌های قرمز می‌دانند.این در حالی است که گوشت سینه‌مرغ حاوی پروتئین بیشتر و چربی کمتری می باشد بنابراین مصرف آن برای افرادی که می‌خواهند کالری کمتری در طول روز دریافت کنند، کسانی که چربی خون بالایی دارند و ورزشکاران، مناسب‌تر است.

مصلح‌های خوراکی:

زیره سبز

پیاز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404