پاناکوتا دسر جدید، محبوب و لذیذ ایتالیایی که ترکیبات اصلی آن شیر تازه و خامه می باشد. این دسر خوشمزه با کمک کمی ژلاتین به عنوان ماده اتصال دهنده به سادگی به هر شکلی درآمده و به علت طعم ساده ای که دارد می تواند با انواع طعم دهنده ها ترکیب شده و به عنوان میان وعده ای سالم و مغذی برای تمامی سنین مورد استفاده قرار بگیرد.دسر پاناکوتا دنت با سس های میوه ای با طعم محبوب توت فرنگی و طعم خاص انبه تولید شدهاست.
دسر پاناکوتا
تبدیل واحد:
کالری:
1.61
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.03
گرم
کربوهیدرات
0.28
گرم
دیدگاهتان را بنویسید