لوبیا سبز یک گیاه غذایی کم کالری و بسیار مغذی است که می توان آن را به صورت خورشت لوبیا سبز، خوراک یا در لوبیا پلو طبخ نمود. خوراک لوبیا سبز را معمولا با هویج، سیب زمینی و گوجه فرنگی آماده می کنند. این خوراک همراه با گوشت به عنوان یک غذای کامل در وعده ناهار طرفداران زیادی دارد.
لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، برای ساختن استخوان هایی قوی بسیار مهم است. منیزیم و پتاسیم موجود در لوبیا سبز، با همکاری هم به کاهش فشار خون کمک میکنند. لوبیا سبز به علت داشتن ویتامین ریبوفلاوین در کاهش حملات میگرن بسیار مؤثر است.
لوبیا سبز از مبتلا شدن به سرطان روده جلوگیری میکند. ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن، سلولهای روده را از تخریب توسط رادیکالهای آزاد محافظت میکند. فولات موجود در لوبیا سبز نیز از تخریب DNA و تغییر سلولهای روده پیشگیری میکند.









دیدگاهتان را بنویسید