خورشتهای ایرانی خیلی متنوع هستند و تعداد آن ها خیلی زیاد است و اگر بخواهیم خورشتهای مختلف اقوام مختلف و مناطق مختلف کشور را درست کنیم و در برنامه هفتگی غذایی خود بگنجانیم و استفاده کنیم ، تنوع زیادی را وارد برنامه غذاییمان خواهیم کرده ایم.در بین این همه تنوع غذاها و خورشتها ، یکی از خورشتهای خوشمزه و لذیذ که بسیار آسان است . این خورشت که مزه ای ملس دارد ، بیشتر با گوشت مرغ تکه شده و ریز شده همراه با الو بخارا و زرشک درست می شود گزینه مناسبی برای وعده غذایی ناهار است. این خورشت خوشمزه را علاوه بر مرغ ، با گوشت قل قلی و گوشت گوسفندی تکه ای نیز می توان به راحتی درست کرد.
خورشت آلو زرشک
تبدیل واحد:
کالری:
1.71
چربی
0.11
گرم
پروتئین
0.08
گرم
کربوهیدرات
0.1
گرم
دیدگاهتان را بنویسید