خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورشت های ایرانی است که به عنوان یک خورشت مجلسی شناخته می شود. بسیاری از مردم به دلیل وجود اسفناج از خوردن این خورشت صرف نظر میکنند اما باید بدانید که ترکیب اسفناج، آلو، زعفران و گوشت طعم این خورشت را بینظیر میکند. آلو اسفناج علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند اسفناج برای بدن نیز بسیار مفید است.اسفناج خواص بسیار زیادی دارد، از مهم ترین خواص اسفناج می توان به محافظت از بدن در مقابل سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، محافظت از سلامت چشم، استخوان ها و پوست اشاره کرد.خورش آلو اسفناج به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آن را با گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد.
خورشت آلو اسفناج با مرغ
تبدیل واحد:
کالری:
1.44
چربی
0.08
گرم
پروتئین
0.11
گرم
کربوهیدرات
0.07
گرم
دیدگاهتان را بنویسید