خامه عسلی یک فرآورده لبنی مناسب برای صبحانه و عصرانه است که همراه با نان سرو می شود.خامه یکی از انواع لبنیات است. پیش از عمل هموژنیزه، لایه ی چربی روی شیر خام که به سرشیر معروف است را برمی دارند. این چربی، خامه نام می گیرد. عسل با خواص دارویی و درمانیش که از قدیمالایام برای مردم شناخته شده است در ترکیب با خامه (خامه عسلی) یک غذای بسیار کامل و نیروبخش را برای همه افراد به ویژه ورزشکاران فراهم میسازد.
خامه عسلی
تبدیل واحد:
کالری:
3.12
چربی
0.04
گرم
پروتئین
0.04
گرم
کربوهیدرات
0.65
گرم
دیدگاهتان را بنویسید