خامه شل

تبدیل واحد:
کالری: 2.5
چربی 0.2 گرم

پروتئین 0.03 گرم

کربوهیدرات 0.03 گرم

خامه یکی از انواع لبنیات است. پیش از عمل هموژنیزه، لایه ی چربی روی شیر خام که به سرشیر معروف است را برمی دارند. این چربی، خامه نام می گیرد. خامه با توجه به محتوای چربی، انواع مختلفی دارد.

خامه کم چرب که ۱۲ درصد چربی دارد.
خامه زده شده و سفت شده که ۳۰ درصد از آن را چربی تشکیل می دهد.
خامه سنگین که ۳۶ درصد چربی دارد.

خامه های پر چرب که در اغلب فروشگاه ها به فروش می رسند و ۴۰ درصد چربی دارند.
در تهیه انواع غذاها و دسرها از این نوع خامه استفاده می شود.

مصلح‌های خوراکی:

شکر

گلاب

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404