بیسکویت پتی بور یا به تعبیر ما ایرانیها بیسکویت چای یکی از بیسکویتهای عصرانه مشهور است که با همان نام اصلی و فرانسوی خود در همه جای دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. صرف نظر از اینکه شما از این بیسکویت برای چیز کیک یخچالی استفاده میکنید یا کیک بستنی یا آن را به همراه چای میل میکنید، این بیسکویت برای خودش تاریخچه و اسم و رسمی دارد.
پتی بور یک واژه فرانسوی و به معنای کره کوچک است که کلوچههای مستطیل شکل کوچکی بودند که نخستین بار در سال ۱۸۸۶ توسط کمپانی Louis Lefèvre-Utile فرانسوی درست شدند. حالا پس از گذشت سال ها، میلیون ها بسته از این بیسکویت در سراسر جهان به فروش میرسد.
بیسکویت پتی بور نه آنقدر شیرین است نه نمکی و نه شبیه هیچ بیسکویت دیگری. این بیسکویت ترد و کم شیرین است بنابراین خیلی اوقات مزهای شبیه به نان دارد و مزه کره که پایه آشپزی فرانسه است در آن غالب است.
بیسکوییت ساده پتی بور
تبدیل واحد:
کالری:
4.6
چربی
0.16
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.72
گرم
دیدگاهتان را بنویسید