بیسکویت مادر قدیمیترین بیسکویت تولیدشده در ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید میشود. بر روی بستههای این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده میشود. شعار این بیسکویت برای سالها این بود: مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر به دلیل داشتن ترکیب و مواد اولیه ای مثل جوانۀ گندم، عصارۀ مالت، شیر و تخممرغ، پروتئینهای لازم و ویتامینهای محلول در چربی مثل K-E-D-A میانوعدهای مناسب برای کودکان بهشمار میآید. مراحل پخت کامل بیسکویت مادر باعث میشود تا این بیسکویت به راحتی قابل هضم باشد. همچنین به دلیل افزودن مقدار مشخصی املاح ضروری مثل کلسیم، احتمال نفخ و ترش کردن معدۀ کودک کم است.
بیسکویت مادر
تبدیل واحد:
کالری:
4.64
چربی
0.17
گرم
پروتئین
0.08
گرم
کربوهیدرات
0.68
گرم
دیدگاهتان را بنویسید