زردآلو سرشار از ویتامینهاى A، C و آهن است. زردآلوى رسیده به علت دارا بودن ویتامینهاى گروه B براى درمان بیمارىهاى عصبى و روحی، بى خوابی، خستگى شدید، گیجی و فراموشى مفید است. میوه و هسته شیرین زردآلو به علت دارا بودن ویتامین C براى تقویت بدن، رفع اختلال در رشد کودکان و جلوگیرى از خونریزى لثه موثر است و به علت داشتن آهن در خون سازى مفید می باشد.
زردآلو منبع غنى بتاکاروتن است. زردآلوهایى که رنگ نارنجى تیره دارند، حاوى بتاکاروتن بیشترى هستند. مواد غذایى حاوى بتاکاروتن باعث کاهش خطر بروز بیمارىهاى قلبی، سکته، آب مروارید و بعضى سرطانها مىشوند. بتاکاروتن در بدن، به ویتامین A تبدیل مىشود. پس مىتوان گفت زردآلو منبع غنى ویتامین A است.
زردآلو حاوى فیبرهاى محلول در آب است. مطالعات نشان مىدهد مصرف فیبرهاى محلول باعث کنترل قندخون و کاهش کلسترول مىشود. فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیمارىهاى رودهاى نیز جلوگیرى مىکند.
دیدگاهتان را بنویسید