برنج قهوه‌ای خام

تبدیل واحد:
کالری: 3.62
چربی 0.03 گرم

پروتئین 0.08 گرم

کربوهیدرات 0.77 گرم

برنج سبوس‌دار یا برنج قهوه‌ای، یک غله کامل است و در مرحله لایه‌برداری تنها پوسته آن برداشته می‌شود، به‌صورتی که ارزش غذایی در این غله کاملاً حفظ می‌شود.

برنج قهوه‌ای سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده، فاقد کلسترول و سدیم است؛ فیبر فراوانی دارد و به همین دلیل شاخص گلایسمی آن پایین است، یعنی کربوهیدرات‌های آن به سرعت جذب بدن نمی‌شوند. توصیه می‌شود افراد مبتلا به دیابت، به‌جای برنج سفید از برنج قهوه‌ای استفاده کنند.

برنج قهوه‌ای حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که رشد و فعالیت انتقال‌دهنده‌های عصبی را تحریک می‌کند و در نهایت مانع ابتلا به بیماری آلزایمر می‌شود.

برنج قهوه ای و تمامی غلات و دانه های سبوس دار، منبع بسیار خوبی از منیزیم می باشند. منیزیم، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ و فشار خون را کم می کند، سردردهای میگرنی را از بین می برد، کاهش دهنده تنگی نفس می باشد، از گرفتگی عضلانی جلوگیری می کند، جلوی خستگی را می گیرد و احتمال ابتلا به سکته قلبی و بیماری های قلبی را کم می کند. همچنین منیزیم توسط کلسیم، حرکات اعصاب و عضلات را کنترل می کند.

مصلح‌های خوراکی:

زیره سبز

شوید خشک

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404