دو نوع باقلا داریم، باقلای تازه و باقلای خشک. این گیاه سرشار از ویتامین های A،B،C می باشد و سرشار از املاح معدنی از جمله آهن و فسفر است.
دقت داشته باشید بعضی از افراد به باقلا حساسیت شدید دارند.
باقلا منبع بی نظیر تیامین هست که برای حفظ عملکرد سیستم عصبی ضروری است. ویتامین A موجود در آن برای سلامت پوست، تقویت بینایی و رشد استخوان مفید می باشد. پتاسیم موجود در باقلا به بدن کمک میکند تا فشار خون را در حد طبیعی حفظ کرده و عملکرد قلب را تنظیم کند. فسفر موجود در آن برای شکل گیری استخوان و دندان مهم است.
علاوه بر پروتئین و فسفر، باقلا حاوی مقدار متوسطی آهن و روی می باشد که از آن به منظور درمان سرفه های خشک، تمیز کردن دستگاه گوارشی و روماتیسم استفاده می شود.
باقلای خشک
تبدیل واحد:
کالری:
3.53
چربی
0.01
گرم
پروتئین
0.25
گرم
کربوهیدرات
0.58
گرم
دیدگاهتان را بنویسید