باقلا پخته یکی از خوراکیهای محبوب ایرانیهاست که حتی توسط دست فروشان هم به فروش میرسد. این غذا سرشار از پروتئین و فیبر بوده و همچنین چربی آن اندک است، همچنین میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. باقلا پخته اغلب به همراه سرکه، نمک و گلپر سرو میشود. برای تهیه این خوراکی یا میتوانید دانه را از پوست جدا کرده و بپزید، یا اینکه به همراه پوست اصلی پخته و سپس دانهها را خارج کنید.در هنگام انتخاب باقلا دقت کنید که باقلاهای سبز و تازه را انتخاب نمایید. اگر دانههای باقلا در زیر پوست بیش از حد برآمده هستند به معنای کهنه بودن آن است.
باقالا پخته
تبدیل واحد:
کالری:
1.1
چربی
0.004
گرم
پروتئین
0.07
گرم
کربوهیدرات
0.19
گرم
دیدگاهتان را بنویسید