بادمجان کبابی یکی از پایه های اصلی آشپزی شمالی است. بسیاری از غذاهای شمالی مانند میرزا قاسمی، کال کباب گیلانی و … با استفاده از بادمجان آن هم از نوع کبابی تهیه میشوند.
بهترین راه برای کبابی کردن بادمجان، استفاده از منقل و آتش است اما از آنجایی که بسیاری از افراد به منقل، آتش و یا باربیکیو دسترسی ندارند، ترجیح میدهند برای داشتن عطر بینظیر دود، از کنسرو بادمجان کبابی و یا حتی اسانس دود برای تهیه این نوع غذاها استفاده کنند.
خوب است بدانید که کبابی کردن بادمجان آنقدرها هم سخت نیست و میتوان از روش های دیگری مثل کبابی کردن بادمجان در فر و یا حتی روی گاز استفاده کرد.
بادمجان کبابی
تبدیل واحد:
کالری:
0.33
چربی
0.002
گرم
پروتئین
0.008
گرم
کربوهیدرات
0.08
گرم
دیدگاهتان را بنویسید