بادنجان یا بادمجان که بهطور گستردهای در آشپزی استفاده میشود، یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال می توان آن را یافت. بادمجان در پخت غذاهائی مانند کشک بادمجان، خورشت بادمجان، دلمه و بادمجان شکم پر کاربرد دارد.قبل از پخت بادمجان بهتر است روی آن نمک زده شود و مدت چند ساعت در آب خنک قرار بگیرد.بر خلاف تصوراتی که بادمجان را بی خاصیت می داند، این ماده غذایی سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. بادمجان دارای آنتیاکسیدان و فیبر است در نتیجه می تواند به کنترل کلسترول خون کمک کند. البته نوع سرخ کرده آن چربی بالایی دارد!بادمجان دارای آنتیاکسیدان و فیبر است در نتیجه می تواند به کنترل کلسترول خون کمک کند. البته نوع سرخ کرده آن چربی بالایی دارد!خاصیت ضدالتهابی بادمجان باعث شده است به عنوان یک خوراکی ضد سرطان به شمار رود.فیبر موجود در بادمجان سیستم گوراشی را سمزدائی می کند.بادمجان به دلیل داشتن کالری کم و فیبر زیاد، قند خون را کنترل کرده و شما را برای مدت بیشتری سیر نگه می دارد.بادمجان دارای منیزیم و مس نیز هست که برای استخوان ها بسیار مفید است .بادمجان دارای منیزیم و مس نیز هست که برای استخوان ها بسیار مفید است .افرادی که به بیماری یبوست دچار هستند میتوانند از بادمجان استفاده نمایند چون بادمجان مانند یک ملین قوی در رودهها عمل مینماید و اگر سیستم گوارشی دچار التهاب شود خیلی سریع آن را بهبود می دهد.
بادمجان دلمه ای
تبدیل واحد:
کالری:
0.25
چربی
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.06
گرم
دیدگاهتان را بنویسید