اگردک

تبدیل واحد:
کالری: 2.7
چربی 0.1 گرم

پروتئین 0.06 گرم

کربوهیدرات 0.39 گرم

اگردک یا نان اگردک یا نان اگرده نوعی نان محلی کم شیرین و بسیار خوشمزه است که در بسیاری از شهرها به شیوه های مختلف پخته میشود . اگردک نان محلی شهرهای همدان و قزوین و تبریز می باشد . اگردک سنتی در بسیاری از شهرها به شیوه های کمی متفاوت پخته می شود . اگردک یک نان نسبتا کم شیرین با مغز زرد رنگ است که برای رنگ زرد اگردک از زردچوبه استفاده میشود . میزان شیرینی نان اگردک بسته به ذائقه هر شخص دارد .

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404