اگردک یا نان اگردک یا نان اگرده نوعی نان محلی کم شیرین و بسیار خوشمزه است که در بسیاری از شهرها به شیوه های مختلف پخته میشود . اگردک نان محلی شهرهای همدان و قزوین و تبریز می باشد . اگردک سنتی در بسیاری از شهرها به شیوه های کمی متفاوت پخته می شود . اگردک یک نان نسبتا کم شیرین با مغز زرد رنگ است که برای رنگ زرد اگردک از زردچوبه استفاده میشود . میزان شیرینی نان اگردک بسته به ذائقه هر شخص دارد .
اگردک
تبدیل واحد:
کالری:
2.7
چربی
0.1
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.39
گرم
دیدگاهتان را بنویسید