انگور ژاپنی

تبدیل واحد:
کالری: 0.68
چربی 0.002 گرم

پروتئین 0.012 گرم

کربوهیدرات 0.17 گرم

انگور ژاپنی یا سنجد ژاپنی از خانواده سنجدیان می باشد. گل های سفید این گیاه بسیار معطر هست. حداکثر طول این گیاه به چهار متر می رسد میوه آن، خوراکی و لذیذ و آبدار، به رنگ قرمز روشن با نقطه های نقره ای روی میوه ، با تعداد میوه های زیاد در هر خوشه است. فصل رسیدن میوه ها شهریور تا آبان می‌باشد .خاستگاه و موطن گیاه شرق آسیا و دامنه هیمالیا تا ژاپن است.میوه‌ این گیاه هم به صورت خام و هم به صورت پخته مصرف می‌شود. میوه‌ی این گیاه ترش و شیرین و آبدار است که مصرف آن در حالت خام خوشمزه بوده و همچنین می‌توانید از آن مربا و کمپوت درست کرده و میل نمایید.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404