انجیر میوهای مقوی در رنگهای مختلف است که به صورت تازه و خشک وجود دارد و میتوان آن را تنها یا در مربا یا حتی بستنی مصرف کرد. اگر چه انجیر تازه در همه فصول یافت نمیشود اما انجیر خشک در تمام فصل های سال در دسترس است. البته انجیر خشک قند بیشتری نسبت به انجیر تازه دارد اما قند آن طبیعی است.مصرف بیش از اندازه انجیر تازه میتواند موجب اسهال شود ولی انجیر خشک از این جهت محدودیت ندارد.با توجه به اینکه میزان فیبر انجیر تازه یا خشک زیاد است، خوردن آن برای سلامتی قلب، تقویت عضلات و عملکرد دستگاه گوارشی نیز مفید است. همچنین استخوانها، دندان و سیستم دفاعی بدن و سیستم عصبی را بهبود میبخشد.به علاوه انجیر خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد.
انجیر زرد
تبدیل واحد:
کالری:
0.74
چربی
0.003
گرم
پروتئین
0.007
گرم
کربوهیدرات
0.19
گرم
دیدگاهتان را بنویسید