انجیر خشک

تبدیل واحد:
کالری: 2.49
چربی 0.01 گرم

پروتئین 0.03 گرم

کربوهیدرات 0.64 گرم

انجیر میوه‌ای مقوی در رنگ‌های مختلف است که به صورت تازه و خشک وجود دارد و می‌توان آن را تنها یا در مربا یا حتی بستنی مصرف کرد. اگر چه انجیر تازه در همه فصول یافت نمی‌شود اما انجیر خشک در تمام فصل های سال در دسترس است. البته انجیر خشک قند بیشتری نسبت به انجیر تازه دارد اما قند آن طبیعی است.مصرف بیش از اندازه انجیر تازه میتواند موجب اسهال شود ولی انجیر خشک از این جهت محدودیت ندارد.با توجه به اینکه میزان فیبر انجیر تازه یا خشک زیاد است، خوردن آن برای سلامتی قلب، تقویت عضلات و عملکرد دستگاه گوارشی نیز مفید است. همچنین استخوان‌ها، دندان و سیستم دفاعی بدن و سیستم عصبی را بهبود می‌بخشد.به علاوه انجیر خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد.

مصلح‌های خوراکی:

بادام

انیسون

آویشن

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404