اسپاگتی سبوس دار پخته شده

تبدیل واحد:
کالری: 1.24
چربی 0.005 گرم

پروتئین 0.05 گرم

کربوهیدرات 0.26 گرم

پاستا یا خمیراک، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. چند شکل معروف آن، اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند. برخی از انواع پاستا بسیار محلی هستند و شهرت جهانی ندارد؛ برخی از انواع نیز در زبان‌های گوناگون نام‌های گوناگونی دارند.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404