استیک

تبدیل واحد:
کالری: 2.71
چربی 0.19 گرم

پروتئین 0.25 گرم

کربوهیدرات گرم

استیک به قسمتی از گوشت راسته گوساله گفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب یا در روغن سرخ می‌ کنند. استیک معمولاً در کنار سیب‌زمینی و انواع سبزیجات پخته‌شده و سالاد سزار سرو می‌شود. این غذا در کشورهای مختلف به سبک‌های متفاوت پخته می‌شود.استیک را می‌توان به سه روش سرو کرد؛ اول به صورت آب‌دار، دوم متوسط (بین آبدار و کاملاً پخته) و سوم کاملاً پخته.

مصلح‌های خوراکی:

روغن زیتون

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404